پس از انتشار مطلبی از سوی یکی از اعضای «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» علیه رئیس دولت جمهوری اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس، واکنشهای مدافعان و مخالفان این برخورد به دعوای رسانهای تبدیل شده است. همزمان هم ستاد امر به معروف و نهی از منکر با انتشار کارزاری اعلام کرد: «مسئولان! از خواب غفلت بیدار شوید؟ مدرسۀ جمهوری اسلامی به کجا دارد میرود؟!»
روزنامه خراسان در واکنش به ادبیاتی که این عضو ستاد از آن استفاده کرده بود نوشت «ایــن رخداد به خوبی بحرانهای فرهنگی و اخلاقی موجود در فضای سیاسی را نشان میدهد.»
به نوشته خراسان استفاده از الفاظی چون «طلبکار، دروغگو، بی خاصیت، نادان» هیچ کمکی به اصلاح یا پیشبرد گفتمان سیاسی نمیکند و زشتی و سطحی نگری را به جامعه تزریق میکند.
مهری طالبی دارستانی از حامیان سعید جلیلی و مدیرکل بازرسی وزارت کار در دولت رئیسی که در حال حاضر عضو ستاد حکومتی «امر به معروف و نهی از منکر» است در حساب ایکس خود در واکنش به مصاحبه پزشکیان با صدا و سیما نوشته بود: «لات، طلبکار، دروغگو، بیخاصیت، ندانمکار، نادان، ناتوان، ترسو، کمعقل، سست، بیاراده، بیحمیت! دقیقا صفاتی است که یک رئیس جمهور نباید داشته باشد تا عزت ملی حفظ شود.»
روزنامه خراسان در شماره امروز خود تاکید کرده «ستاد امر به معروف» با اقدام سریع در اخراج مهری دارستانی، «نشان داد که حاضر به پذیرش مسئولیت اشتباهات اعضای خود اســت.»
روزنامه هممیهن نیز نوشته «اگر یکی از این الفاظ را به چهرههای ناکارآمد خودشان میگفتید، معرکهای باورنکردنی بهوجود میآوردند.»
هممیهن تاکید کرده چنین صفاتی از دهان زنی بیرون آمد که خود را «متعهد و متدین» میداند و مسئولیت بالایی هم در «ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر» دارد که «رقم ناقابل ۲۵۵میلیارد تومان بودجه این ملت را میگیرند تا برخی از مسئولین آن توهین و فحاشی کنند.»
همزمان ستاد امر به معروف و نهی از منکر به رغم اخراج «مدیر هتاک» خود، فشار بر دولت را تشدید کرده و در قالب انتشار «کارزار مردمی» نوشته است: «مسئولان! از خواب غفلت بیدار شوید؟ مدرسۀ جمهوری اسلامی به کجا دارد میرود؟! در ساعات خروج دانشآموزان از مدارس بسیاری از آنها مقنعههای خود را در میآورند و بیحجاب راهی منزل میشوند.»
در همین راستا وبسایت خبرآنلاین نوشت که در وبسایت کارزارهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر تهران، کارزاری درباره حجاب دختران مدرسهای به راه انداخته شده و در آن «وضعیت حجاب دختران دانشآموز نگران کننده» خوانده شده است.
در روزهای اخیر نهایی شدن قانون «عفاف و حجاب» بار دیگر موضوع تحمیل حجاب اجباری توسط حکومت را به موضوع بحث محافل سیاسی تبدیل کرده است. این در حالی است که گزارشهای روزانه از سطح شهرهای مختلف در ایران حکایت از آن دارد که مقاومت مدنی زنان در مقابل این تحمیل هر روز گستردهتر میشود.