مخالفت رئیس کمیسیون اروپا با “آوارگی اجباری” فلسطینی‌ها – DW – ۱۴۰۲/۸/۲۷ – دویچه وله فارسی

پرش از قسمت رئیس کمیسیون اروپا با “آوارگی اجباری” فلسطینی‌ها مخالفت کرد

۱۴۰۲ آبان ۲۷, شنبه

رئیس کمیسیون اروپا با “آوارگی اجباری” فلسطینی‌ها مخالفت کرد

اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا مخالفت خود را با “آوارگی اجباری” فلسطینی‌ها اعلام کرد.

او که به مصر سفر کرده، روز شنبه ۲۷ آبان‌ماه با انتشار متنی در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) نوشت که از عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر “به خاطر ایفای نقش کلیدی در ارائه و تسهیل کمک‌های بشردوستانه” به نیازمندان فلسطینی سپاسگزاری کرد.

فون در لاین همچنین افزود که با السیسی درباره “بحران انسانی جاری” در نوار غزه و “افق سیاسی مبتنی بر راه حل دو دولت” گفت‌وگو کرده است.

او تصریح کرد که در دیدار با رئیس جمهور مصر در قاهره گفت که با “آوارگی اجباری فلسطینی‌ها” مخالف است.

گذرگاه مرزی رفح به مصر تنها ورودی نوار غزه به شمار می‌رود که تحت کنترل اسرائیل نیست. در هفته‌های اخیر، کمک‌های بشردوستانه تنها از طریق این گذرگاه به مناطق فلسطینی وارد شده است.

https://p.dw.com/p/4Z8QP

پرش از قسمت ده‌ها هزار اسرائیلی خواستار توافق فوری برای آزادی گروگان‌ها شدند

۱۴۰۲ آبان ۲۷, شنبه

ده‌ها هزار اسرائیلی خواستار توافق فوری برای آزادی گروگان‌ها شدند

ده‌ها هزار نفر با درخواست آزادی گروگان‌های گروه تروریستی حماس، پس از پنج روز راهپیمایی به اورشلیم رسیدند. شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی اعتراضی قصد داشتند در اقامتگاه رسمی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تجمع کنند.

این راهپیمایی از روز سه‌شنبه در شهر ساحلی تل‌آویو در فاصله حدود ۷۰ کیلومتری اورشلیم آغاز شده است. اعضای خانواده، دوستان و بستگان شهروندانی که در جریان حمله مرگبار ۷ اکتبر از سوی گروه تروریستی حماس به گروگان گرفته شده‌اند با شرکت در این راهپیمایی پلاکاردها و بادکنک‌هایی به رنگ زرد در دست دارند. در تصاویری که از این راهپیمایی منتشر شده، در دست بسیاری از تظاهرکنندگان پرچم‌های آبی و سفید اسرائیل و همچنین تصاویری از گروگان‌ها دیده می‌شود.

تصویری از تظاهرکنندگان اسرائیلی در اورشلیم- ۱۸ نوامبر ۲۰۲۳
تصویری از تظاهرکنندگان اسرائیلی در اورشلیم- ۱۸ نوامبر ۲۰۲۳عکس: Mahmoud Illean/AP/picture alliance

شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی خواستار توافق فوری دولت اسرائیل با شبه‌نظامیان حماس برای آزادی گروگان‌هایی شدند که از شش هفته پیش در نوار غزه نگهداری می‌شوند.

رنگ زرد در هفته‌های اخیر به نماد همبستگی با کودکان، زنان، مردان و افراد مسنی تبدیل شده است که در جریان حمله گروه تروریستی حماس از اسرائیل ربوده شد‌ه‌اند. بسیاری از اسرائیلی‌ها از چند هفته پیش، در همبستگی با گروگان‌ها نوارهای زردرنگی را بر روی مچ‌ دست‌شان یا در اماکن مختلف می‌بندند.

https://p.dw.com/p/4Z8Pq

پرش از قسمت اختلاف نظر اعضای “اپک” بر سر جنگ در اوکراین و غزه

۱۴۰۲ آبان ۲۷, شنبه

اختلاف نظر اعضای “اپک” بر سر جنگ در اوکراین و غزه

سران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (با نام اختصاری اپک) نتوانستند بر سر دستیابی به یک موضع مشترک در خصوص جنگ در اوکراین و خاورمیانه به توافق برسند. اختلاف میان اعضای این سازمان سبب شد که دو موضوع اوکراین و خاورمیانه از بیانیه پایانی مشترک این نشست که عصر روز جمعه به وقت محلی در سانفرانسیسکو منتشر شد، کنار گذاشته شود. 
برخی از سران کشورهای عضو با این استدلال که از نگاه آن‌ها “اپک مجمعی برای بحث درباره مسائل ژئوپلیتیکی نیست”، با گنجاندن این موضوعات در بیانیه نهایی این سازمان مخالفت کردند.

تصویری از نشست اعضای اپک در سانفرانسیسکو – جمعه ۱۷ نوامبر ۲۰۲۳
تصویری از نشست اعضای اپک در سانفرانسیسکو – جمعه ۱۷ نوامبر ۲۰۲۳عکس: Yomiuri Shimbun/AP/picture alliance

ریاست سازمان همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه در بیانیه جداگانه‌ای، تنها اعلام کرد که “اکثر اعضا”، تجاوز روسیه به اوکراین را به شدت محکوم می‌کنند. بر اساس این بیانیه، کشورهای عضو اپک در نشست خود در سانفرانسیسکو همچنین درباره بحران غزه “تبادل نظر” و “مواضع خود” را مطرح کردند.

ریاست اپک همچنین دربیانیه خود اعلام کرد که برخی از سران کشورها و دولت‌های عضو اپک، از بیانیه پایانی نشست سران کشورهای عربی و اسلامی در ۱۱ نوامبر در ریاض حمایت کردند. سران کشورهای عربی و اسلامی در نشست ریاض خواستار تصویب قطعنامه سازمان ملل متحد برای توقف حملات اسرائیل به نوار غزه و برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی صلح شده بودند. 

https://p.dw.com/p/4Z8Lb

پرش از قسمت درخواست وزیر فلسطینی از اسرائیل برای انتقال بقیه بیماران از بیمارستان شفا

۱۴۰۲ آبان ۲۷, شنبه

درخواست وزیر فلسطینی از اسرائیل برای انتقال بقیه بیماران از بیمارستان شفا

وزیر بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطینی خواستار انتقال بیماران باقی‌مانده در بیمارستان شفا به سایر مراکز درمانی شد. 

مای الکایلا در یک نشست مطبوعاتی در را‌م‌الله واقع در کرانه باختری رود اردن اعلام کرد که هنوز ۳۲ نوزادی که زودتر از موعد به دنیا آمده‌اند و همچنین ۱۲۶ مجروح در بیمارستان شفا که بزرگ‌ترین بیمارستان نوار غزه محسوب می‌شود، حضور دارند. به گفته او افراد آسیب‌دیده قادر نیستند راه بروند و خود را به محل امن برسانند.

وزیر بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطینی با اعلام این که در حال حاضر تنها پنج پزشک در بیمارستان باقی مانده‌اند و همه افراد دیگر از صبح مجبور شده‌اند درمانگاه را ظرف یک ساعت ترک کنند، خواستار انتقال بیماران به مصر یا کرانه باختری شد.

در همین حال ارتش اسرائیل اعلام کرده که اسرائیل هرگز دستور تخلیه بیماران یا کادر پزشکی را نداده است.

تایید آمار و اطلاعات منتشر شده در حال حاضر به صورت مستقل ممکن نیست.

https://p.dw.com/p/4Z8Oc


مشاهده کامل خبر در اینجا

همچنین ببینید

آیا ایران می‌تواند با ترکیه بر سر مواضع مشترک علیه اسرائیل به توافق برسد؟ – یورونیوز فارسی

سفر ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری ایران به ترکیه که قرار بود روز سه‌شنبه انجام شود، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *