یو ای نیوز

U I News Agency

حکومت عجیب طالبان: زنان افغان هنگام دعا صدای یکدیگر را نمی شنوند – هندوستان امروز


طالبان با صدور یک قانون عجیب و غریب، زنان را در افغانستان از اقامه نماز با صدای بلند در حضور یکدیگر منع کرده است، در تازه‌ترین دستوری که آزادی زنان افغان را از زمان گذشته محدود کرده است. این گروه در سال 2021 به قدرت رسید.

این خبر را محمدخالد حنفی، وزیر امر به معروف و نهی از منکر طالبان اعلام کرده است. نیویورک پست گزارش داد که او ادعا کرد که صدای یک زن “عوره” یا آن چیزی است که باید پوشانده شود و نباید در ملاء عام شنیده شود، حتی توسط سایر زنان.

حنفی تاکید کرد که زنان حتی زمانی که با زنان دیگر هستند نباید قرآن را به صورت شنیدنی تلاوت کنند. «وقتی زنان اجازه تماس ندارند تکبیر یا اذان به نماز (اذان اسلامی)، قطعاً نمی توانند آهنگ بخوانند یا از موسیقی لذت ببرند.»

در حالی که این دستور بر اقامه نماز زنان تمرکز دارد، کارشناسان نگرانند که چنین قوانینی بتواند توانایی زنان افغان را برای صحبت آزادانه در ملاء عام محدودتر کند. حقوق آنها را تضییع کند.

فعالان افغان مقیم خارج از کشور فرمان اخیر طالبان را محکوم کرده و این اقدام را «سیستم آپارتاید جنسیتی» خوانده اند.

زهال عذرا، از گفت: «تصور بدتر شدن وضعیت پس از آنکه طالبان در ماه گذشته صدا و چهره زنان را در انظار عمومی ممنوع کردند، سخت است، اما با این فرمان اخیر، دیدیم که ظرفیت طالبان برای آسیب رساندن به زنان هیچ محدودیتی ندارد. شبکه حمایت از هزاره های استرالیا به news.com.au گفت.

از زمان بازگشت به قدرت در افغانستان، طالبان به طور موثر زنان و دختران را از زندگی عمومی با رویکرد روشمند و سیستماتیک شامل بیش از 105 فرمان، فرمان و دستوری که به خشونت و خودسرانه از جمله از طریق بازداشت، سوء استفاده جنسی، شکنجه و ظالمانه اجرا می‌شوند، حذف کرده است. عذرا افزود: رفتارها و مجازات های تحقیرآمیز و غیرانسانی مانند سنگسار و شلاق زدن زنان و دختران.

این فعال خواستار مداخله فوری جهانی برای حمایت از زنان افغانی شد که تحت حکومت ظالمانه طالبان رنج می برند. او گفت: «طالبان از طریق این فرمان ها یک سیستم آپارتاید جنسیتی را ایجاد کرده اند.

زکی حیدری، یکی از مبارزان حقوق استراتژیک پناهندگان استرالیایی عفو بین الملل، به news.com.au گفت که وضعیت زنان و دختران در افغانستان “روز به روز تیره تر می شود”.

حیدری که یک هزاره است، گفت: «طالبان به طور روشمند زنان را تنبیه می کند، و به نظر می رسد که آزمایش می کنند تا چه حد می توانند پیش از پاسخ جهانیان پیش بروند.

او جامعه بین‌المللی را به دلیل “بیشتر سکوت” محکوم کرد زیرا طالبان “احساس قدرت می‌کنند و معتقدند که قدرت حذف کامل زنان از زندگی عمومی و جامعه را دارند”.

از سال 2021، طالبان مجموعه‌ای از دستورات را صادر کرده است که زنان را از پوشیدن لباس‌های آشکار، آواز خواندن، تلاوت یا خواندن با صدای بلند در ملاء عام منع کرده است. به آنها دستور داده شده است که بدن خود را از جمله حجاب بپوشانند و باید در حضور مردان و زنان غیرمسلمان پوشیده بمانند.

منتشر شده توسط:

پراتیک چاکرابورتی

منتشر شده در:

2 نوامبر 2024



منبع خبر در خبرگزاری هندوستان امروز

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی