یو ای نیوز

U I News Agency

سالن ۶هزار نفره شیراز با مسابقات پینگ پنگ جان تازه ای گرفت/ میزبانی ملی وبین المللی     – خبرگزاری ایرنا


به گزارش خبرنگار ایرنا ۲۴ تیرماه ۱۴۰۰ بود که این سالن که از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۸ به شیراز است در دولت دوازدهم گشایش یافت.

دراین سال ها این سالن به دلیل مشکلاتی همچون نبود آب،برق و گاز و مشکلاتی که از زمان افتتاح وجود داشت مورد بهره داری قرار نگرفت تا اینکه شنبه ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳همزمان با سالروز میلاد پیامبر اکرم ( ص ) با حضور دکتر ایمانیه استاندار استان فارس و شماری از مسئولان استان با انجام مسابقه والیبال بین فرزندان کارکنان وزارت نفت به بهره برداری رسید.

آماده برگزاری مسابقات ملی و بین المللی هستیم

رئیس هیات پینگ پنگ فارس با اظهار خوشحالی از راه اندازی سالن ۶ هزار نفره شهید سلیمانی شیراز،روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: با صحبت هایی که با رییس فدراسیون پینگ پنگ داشتیم، این سالن ظرفیت برگزاری مسابقات ملی و بین المللی را دارد چرا که ابعاد سالن طوری است که می توان ۱۶ میز را در آن جای داد که استاندارد جهانی است.

محمد مهدی هادیان ادامه داد: سالن های بزرگ زیادی در کشور ساخته شده که مسابقات مختلفی در آنها برگزار می شود اما ظرفیت سالن ۶ هزار نفره شیراز طوری است که می توان مسابقات پینگ پنگ بین المللی برگزار کرد برای همین هم مورد تایید فدراسیون قرار گرفته وزمینه برای میزبانی این سالن در سطح مسابقات خارجی فراهم شده است.

سالن ۶هزار نفره شیراز با مسابقات پینگ پنگ جان تازه ای گرفت/ میزبانی ملی وبین المللی    

خانه پینگ پنگ شیراز، قهرمان فارس

وی درمورد مسابقات پینگ پنگ باشگاه های استان فارس که روز گذشته در سالن ۶ هزار نفره شیراز برگزار شدهم بیان کرد: هشت میز در این سالن جای دادیم که نمای زیبایی به خود گرفت و تصاویر آن را برای فدراسیون ارسال کردیم که مورد تایید قرار گرفت.

هادیان اضافه کرد: در این مسابقات ۱۶ تیم از ۶ شهرستان فارس شرکت داشتند و به صورت حذفی با هم به رقابت پرداختند ودر پایان تیم ب خانه پینگ پنگ شیراز بر سکوی قهرمانی ایستاد، تیم الف خانه پینگ پنگ شیراز نایب قهرمان شد و تیم هیات پینگ پنگ لارستان هم مقام سوم را به خود اختصاص داد.

گراش، شیراز، لارستان، اوز و فسا و کازرون شهرستان های شرکت کننده در این مسابقات بودند.

پینگ پنگ فارس چه سالی شکل گرفت؟

در سال ۱۳۲۰ پینگ پنگ در استان فارس آغاز به کار کرد، این رشته که به راحتی هم در منزل و هم در پارک ها و اداره ها با میزهای چوبی و حتی سیمانی می شود بازی کرد، رفته رفته پایش به مدارس و دانشگاه ها باز شد و مردم هم به ویژه جوان ها از این ورزش استقبال کردند تا اینکه فدراسیون آن تشکیل شد و در استان فارس هم به ریاست زنده یاد محمد مصباعی در سال ۱۳۳۵ فعالیت خود را رسما آغاز کرد.

پس از اینکه این رشته خانوادگی در فارس شکل گرفت، شهرستان های مرودشت، کازرون، فسا، آباده، جهرم، لارستان و گراش در این رشته مطرح شدند و بازیکنانی زیادی هم چه در بخش بانوان و چه در بخش آقایان به تیم های مختلف ملی راه یافتند.

دبیرستان شاهپور(سابق) در سال ۱۳۲۷در بخش پسران و دبیرستان مهرآیین در بخش دختران به مقام قهرمانی آموزشگاه های شیراز دست یافتند تا جرقه حضور بازیکنان فارس در سطح کشور زده شود.

سالن ۶هزار نفره شیراز با مسابقات پینگ پنگ جان تازه ای گرفت/ میزبانی ملی وبین المللی    

کاپیتان تیم ملی پینگ پنگ بانوان از استان فارس

کارمن گالستیان نخستین پینگ پنگ باز شیرازی است که با عنوان کاپیتانی تیم ملی بانوان ابران در بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ تهران شرکت کرد، همچنین مینا گلیشادی، مرضیه حکیم آرا، ناهید دستوری، شهره سجادی، محبوبه خطاپوش، رویا فیلی، راضیه دستغیب،لیلا حکیم آرا دیگر بانوان فارسی بودند که در سطح کشور و تیم ملی مطرح شدند.

همچنین در بخش مردان زنده یاد جلیل گلبن، خسرو بیچاقیان،خسرو عدالت، اصغر یزدانی، محمود رهیده ، سید عبدالرسول میرپور و حمید روزبهی شماری از ورزشکاران این رشته هستند که در سطح کشور مطرح شدند و حمید روزبهی نخستین بازیکن شیرازی بود که در تیم ملی جوانان ایران بازی کرد و اولین مدال برنز مسابقات بین المللی ترکیه را برای فارس به ارمغان آورد.

سالن ۶هزار نفره شیراز با مسابقات پینگ پنگ جان تازه ای گرفت/ میزبانی ملی وبین المللی    

اوج گیری دوباره پس از انقلاب

پس از انقلاب اسلامی نیز این رشته باز هم در کشور مطرح شد و بازیکنانی مانند میعاد مکیف، مسعود یعقوبی، اشکان ذوالفقاری، آرین رویین تن، مهدی دلیر، سینا زارع، مهدی ثابت، هخامنش آموزگار، هادی موغلی، حمیدرضا موغلی و عارف چشفر در کشور معرفی شدند.

روئین تن اولین بازیکن شاغل( لژیونر) از فارس در آلمان

محمد علی روئین تن پینگ پنگ باز اهل استان فارس که سابقه زیادی در تیم ملی پینگ پنگ ایران دارد، اولین بازیکن فارس است که به عنوان لژیونر( بازیکن شاغل در خارج) در باشگاه اشتوتگارت آلمان بازی می کند که بیانگر وجود استعداد های فارس است که حتی می توانند در باشگاه های حرفه ای اروپا بازی کنند.



منبع خبر در ایرنا

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی