یو ای نیوز

U I News Agency

فدراسیون جهانی در خصوص حذف رقابت‌های بادی‌بیلدینگ سنگین وزن تصمیم گیری نکرده است – خبرگزاری ایرنا



عبدالمهدی نصیرزاده سه‌شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در گرگان افزود: در حالی که فدراسیون حهانی بدنسازی هنوز در این خصوص به طور رسمی اظهار نظر نکرده است مطالب بیان شده در این موضوع، تنها از سوی برخی رسانه‌ها و آن هم براساس مسایل مطرح شده از سوی نهادهایی چون آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ است.

وی در عین حال گفت: قرار است در اجلاسیه جهانی بدنسازی و پرورش اندام به میزبانی عربستان در سال ۲۰۲۵ میلادی در این خصوص تصمیم‌گیری نهایی شود.

رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام افزود : اگر قرار بر تصمیمی هم باشد، در محدوده جابجایی رقابت‌های بادی‌بیلدینگ سنگین وزن از بخش آماتور به بخش حرفه‌ای خواهدبود.

وی در خصوص رقابت‌های سنگین وزن قوی‌ترین مردان کشور که قرار بود از ۳۰ آبان به میزبانی میانه برگزار شود، گفت: این رقابت‌ها به علت آمادگی نداشتن مسوولان شهری در تاریخ و شهر مورد نظر لغو شد، اما از بین میزبانی تهران و اراک، احتمال میزبانی اراک بیشتر است.

رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور اشاره‌ای به تاریخ دقیق این رقابت‌ها نکرد.

نصیرزاده در خصوص میزبانی ایران از رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی جهان، اظهار داشت: پس از لغو میزبانی ما از رقابت‌های قهرمانی آسیا در کیش، تلاش داریم تا دیداری با رییس فدراسیون جهانی داشته باشیم و مسایل مربوط به لغو میزبانی آسیایی و جبران آن با پذیرش میزبانی قهرمانی جهان را در میان بگذاریم.

وی همچنین اظهار کرد: سیاست جدید وزارت ورزش در خصوص انتخابات روسای فدراسیون ورزشی، هنوز ابلاغ نشده و فعلا چیزی مشخص نیست.

وی در خصوص سیاست جدید وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری مجامع انتخاباتی روسای فدراسیون‌های ورزشی گفت: داشتن سیاست‌های نوین در مسیر رسیدن به اهداف کمی و کیفی رشد و توسعه ورزش کشور، خوب است، اما مهم‌ترین موضوع همخوانی سیاست ها با مقررات است.

رشته بادی بیلدینگ سنگین به عنوان بخش پرطرفدار و پرهیجان رقابت های ورزش بدنسازی از طرف برخی کارشناسان و ناظران زیر تیغ نفی و نقد قرار گرفته است به نحوی که شایعه یا نظر بر حذف ان از رقابت های جهانی مطرح است.

در حالی که حجیم کردن اندازه عضلات تاحد ممکن مهمترین موضوع تمرکز ، رقابت و هیجان در این نوع ورزش برای ورزشکاران و علاقه مندان ان است دلایل مطرح‌شده برای حذف احتمالی شامل نگرانی‌های سلامتی مرتبط با حجم عضلانی بیش از حد، تلاش برای ترویج فیزیک‌های قابل دسترس‌تر و تغییر در رویکرد کلی مسابقات است.

منتقدان معتقدند که تمرکز بر دسته‌های سبک‌تر می‌تواند به ترویج سبک زندگی سالم‌تر و کاهش ریسک‌های مرتبط با مصرف مکمل‌ها و داروهای تقویت‌کننده منجر شود.

در مقابل، گروهی دیگر بر این عقیده‌اند که حذف سنگین وزن ها که جزء اصلی بدنسازی است به تنوع و جذابیت این ورزش و رقابت های ان اسیب می رساند.



منبع خبر در ایرنا

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی