یو ای نیوز

U I News Agency

قرار بازداشت ناهید بهروزی، شهروند بهائی، یک ماه دیگر تمدید شد – صدای آمریکا



با گذشت حدود ۴۰ روز از بازداشت ناهید بهروزی، شهروند بهائی ساکن شهرستان فردیس در استان البرز، قرار بازداشت او به مدت یک ماه دیگر تمدید شده است.

هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز جمعه ۱۶ شهریور گزارش داد که علاوه بر تمدید یک ماهه بازداشت ناهید بهروزی، قرار وثیقه‌ای که پیشتر برای آزادی این شهروند بهائی صادر شده بود از پرونده او حذف شده است.

بنا بر این گزارش، با آن که ناهید بهروزی که در حال حاضر در زندان کچویی کرج به سر می‌برد به بیماری آسم مبتلا است، مسئولان زندان از دریافت داروهای مورد نیاز او که از طرف خانواده‌اش ارائه شده بود، امتناع کرده‌اند.

هرانا به نقل از یک منبع آگاه نوشته است که مسئولان مربوطه «یک اسپری آسم» را که «تاریخ انقضای آن گذشته بود» از بهداری زندان به این شهروند بهائی تحویل داده‌اند.

ماموران اداره اطلاعات شهرستان فردیس روز دوشنبه ۸ مرداد ناهید بهروزی (فروهری)، ساکن شهرک بنفشه، را بازداشت و علاوه بر تفتیش منزل، برخی از وسایل شخصی‌ او را هم توقیف کردند.

به گزارش هرانا، او در تاریخ ۲۵ مرداد و پس از پایان مراحل بازجویی از بازداشتگاه وزارت اطلاعات به زندان کچویی کرج منتقل شد.

تاکنون درباره اتهامات این شهروند بهائی زندانی خبری منتشر نشده است.

به تازگی پنج تن از شهروندان بهائی ساکن رشت و اصفهان نیز به حبس و مجازات‌های تکمیلی محکوم شدند.

شهروندان بهائی پس از انقلاب بهمن سال ۱۳۵۷ در ایران به طور نظام‌مند در معرض اعدام، تبعیض‌های گسترده اجتماعی و سیاسی، و برخوردهای غیرقانونی از جمله بازداشت‌ و هتک حرمت به آرامستان‌هایشان قرار گرفته‌اند.

بر پایه گزارش سالانه کمیسیون «آزادی مذهبی بین‌المللی» متعلق به سال گذشته میلادی، سرکوب، خشونت، تبعیض و انگ‌زنی اجتماعی حکومت ایران علیه شهروندان بهائی تشدید شده است.

کمیسیون آمریکا در امور آزادی‌های مذهبی بین‌المللی هم از تشدید فشار بر اقلیت‌های مذهبی در ایران و کارزار جمهوری اسلامی در بازداشت بهائیان ابراز نگرانی کرده است.

کمیسیون آمریکا در امور آزادی‌های مذهبی بین‌المللی در گزارشی اعلام کرده که مقامات جمهوری اسلامی در طول چند دهه گذشته به شیوه‌ای نظام‌مند، بهائیان، مسیحیان، دراویش گنابادی، زرتشتی‌ها، یارسانی‌ها، مسلمانان شیعه و سنی و افراد غیرمذهبی را هدف آزار و اذیت، بازداشت، حبس‌های طولانی‌مدت، تبعید، یا منع شرکت در فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی قرار داده است.



منبع خبر در صدای آمریکا

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی