یو ای نیوز

U I News Agency

سندیکای کارگران شرکت واحد محرومیت زندانیان سیاسی زن در اوین از تماس تلفنی و ملاقات را محکوم کرد – صدای آمریکا



در پی ادامه محرومیت شماری از زندانیان سیاسی زن در زندان اوین از تماس تلفنی و حق ملاقات، سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌ حومه «به کارگیری اقدامات تنبیهی و سرکوبگرانه علیه زندانیان بند زنان اوین» را محکوم‌ کرد.

به گزارش منابع حقوق بشری، ۱۵ زندانی سیاسی زن در زندان اوین به دنبال تحصن مسالمت‌آمیز علیه اعدام رضا رسایی، معترض پیرو آیین یارسان اهل شهرستان صحنه در استان کرمانشاه، مورد ضرب و شتم زندانبانان قرار گرفته و از روز ۱۶ مرداد تاکنون از حق تماس تلفنی و ملاقات با خانواده خود محروم شده‌اند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌ حومه در بیانیه‌ روز دوم شهریور، حق ملاقات را از حقوق مسلم و‌ به رسمیت شناخته شده تمامی زندانیان دانست و تاکید کرد «محروم‌نمودن این زندانیان، که شامل فعالین کارگری، مدنی و مدافعین حقوق زنان می باشند، از هیچگونه وجاهت قانونی و سنت و عرف انسانی برخوردار نیست.»

به گزارش «هرانا»، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این محرومیت‌ها به دستور «کمیته انضباطی» زندان اوین و در مورد پخشان عزیزی، الهه فولادی، پریوش مسلمی، نسرین خضری‌جوادی، زهرا صفایی، نرگس محمدی، سمانه اصغری، آنیشا اسداللهی، محبوبه رضایی، وریشه مرادی، گلرخ ایرایی، ریحانه انصاری‌نژاد، مریم یحیوی، سارینا جهانی و ساناز یکتا اعمال شده است.

بنا بر این گزارش، پخشان عزیزی و الهه فولادی هر یک به مدت سه ماه؛ نرگس محمدی ، گلرخ ایرایی، سمانه اصغری، آنیشا اسداللهی، محبوبه رضایی، وریشه مرادی و ریحانه انصاری‌نژاد هر کدام به مدت دو ماه؛ و پریوش مسلمی، نسرین خضری‌جوادی و زهرا صفایی، مریم یحیوی، سارینا جهانی و ساناز یکتا هر یک به مدت یک ماه از برقراری تماس تلفنی و ملاقات با خانواده محروم شده‌اند.

برخی از این زندانیان سیاسی همانند نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و برنده جایزه صلح نوبل، از ۱۱ آذر سال گذشته تاکنون؛ پخشان عزیزی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، و الهه فولادی از ۱۶تیر سال جاری؛ و وریشه مرادی از اواسط اردیبهشت سال جاری به دستور قاضی ابوالقاسم صلواتی، رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران، از حق ملاقات و امکان برقراری تماس تلفنی با خانواده محروم هستند.

وزارت امور خارجه آمریکا روز ۲۹ مرداد در واکنش به حمله ماموران زندان اوین، از «ضرب و شتم نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و برنده جایزه صلح نوبل محبوس در اوین، ابراز نگرانی کرد.»

این وزارت‌خانه حمله ماموران زندان به نرگس محمدی و سایر زندانیان زن در اوین به دلیل اعتراض مسالمت‌آمیز آنها به اعدام رضا رسایی را به «شدت ناراحت‌کننده» خواند و آن را محکوم کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین از حکومت جمهوری اسلامی خواست تا به حملات علیه مدافعان حقوق بشر خاتمه داده و همه «زندانیان به ناحق بازداشت شده» در کشور را آزاد کند.



منبع خبر در صدای آمریکا

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی